Der er ting, som jeg er fast besluttet på at “ville gøre” i mit liv – jeg tænker om du mon har det på samme måde? Nogle af dem ses som små bakker i mit livs landskab, mens andre syntes at være Himalaya værdige. Så er der dem, jeg allerede har sat flueben ud fra. Der er også dem, der presser sig på – ja, nærmest står på tæer med næsen mod ruden og så er der dem, der pænt venter til der er tid og energi til dem.
Nu er det blevet tid til at være den forandring, som jeg ønsker at se i verden. Jeg vil i 2019 udfordre mig selv til at ændre min ressourcekrævende livsstil til en mere grøn, bæredygtig og minimalisktisk livsstil.
Mit udgangspunkt er at, jeg i processen vil fokusere på at skabe et fornuftigt afsæt for udfordringen. At føle afmagt og stress vil være forhindringer, som ikke fordrer succes. Derfor vælger jeg at starte med mit mentale ståsted, som skal følge mig under hele udfordringen. Jeg fravælger alle de negative årsager til livsstilsændringen – er vi ikke mættet af dommedagsforestillinger, hvor det enkelte mennesker ser sig magtesløst på klimaforandringer, pesticider, E-numre, overforbrug for blot at nævne nogle enkelte?

Jeg håber, at jeg kan inspirere andre til at påbegynde transitionen og tænker at vi i fællesskab kan hjælpe hinanden med de udfordringer, vi vil møde på denne “rejse”. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *