Årgang 1970 med hang til kager, tropiske fisk og bæredygtighed. Jeg er mor til 2 voksne sønner, er beriget med 2 bonus-voksne-unger, bor i et lille pudset hus tunneldrivhus og er lykkelig indehaver af en rødstribet kat ved navn Charlie og en ræverød Cocker Spaniel ved navn Maggie.

Manden holder fast i alt hvad han har kær, for mit oprydnings-gen er markant. Ordnung must sein!

Der spekuleres i kødfrie dage og reduktion af madspild, der slukkes unødvendigt lys, der SKAL spares på vandet og der ændres på forbrug.Der laves bæredygtige julekort og der syes gaveposer i økologisk stof. Der investeres i bæredygtigt tøj og indkøbes bæredygtige sæber, der pakkes ind i halm. Og listen kunne fortsætte…men det skal vi gøre sammen i hele 2019, hvor jeg vil udfordre mig selv til at implementere flere grønne og bæredygtige ændringer i min hverdag.

Version 2, 2020: der skrues op for varmen, der skiftes gear og ord bliver til handlinger. Jeg skal i gang med at realisere flere af mine gode ideer – haven skal omstilles fra pryd til selvforsyning, jeg skal være aktiv i KØFF, som er Køge Økologiske Fødevarefællesskab og jeg skal bruge min viden og energi om bæredygtighed på mit arbejde som lærer i langt større udstrækning

Version 3, 2022: svin og okse er bandlyst på adressen – i alle afskygninger! De fleste måltider er vegetariske. Fisk og glade kyllinger er stadig på menuen. Tøjindkøb foregår fortrinsvis i genbrugsforretninger eller på Trendsales. Loppefund ligeledes. Græsplænen giver plads til flere blomster og plantebede – biodiversiteten højnes. Pindsvin med familie trives i haven.