På en varm sommerdag med solen i ryggen og sand mellem tæerne skulle jeg svare på hvad jeg ønskede mig allermest. Af alt på denne jord ønsker jeg mig børnebørn! Det er godt nok alt for tidligt mener de 4 sammenbragte børn, men det er nu det jeg ønsker mig allermest.

Mine børnebørn skal have muligheder for at skabe netop det liv, de ønsker. For mig som kommende farmor og bonus momse betyder det, at jeg skal være med til at værne om alt det smukke, som jeg selv har set, nydt, duftet, rørt ved og været fascineret af. Derfor skal jeg i arbejdstøjet! Det kan godt være at mine kommende børnebørn ikke finder det eventyrlige i regnskovens mangfoldige dyreliv, ej heller tryllebindes af korallernes smukke farver – men de skal have muligheden for at opleve dem! Jeg kan være bekymret for om de når det.

Visionen er at skabe momentum. Momentum til at vi i fællesskab kan påvirke indad, udad og opad 🙂

Missionen er at, jeg påbegynder 12 måneders udfordringer med at omlægge mit liv til en mere grøn, bæredygtig og minimalisktisk livsstil. Missionen er at jeg inviterer alle med på udfordringerne. Jeg ønsker, at vi sammen deler vores oplevelser og gode råd/ideer.

Bali sommeren 2011 Tulamben